Tempahan untuk majlis cukur jambul sabtu lalu... dah lama tinggalkan keje2 membuat kuih.. sesekali ada permintaan iols buat juga... hihi.. weekend je selalunya iols ambik tempahan, weekdays so sorry hehehe.. mereka yang tinggal sekitar subang bestari & subang perdana kalu nak tempah boleh la atau nak cuba buat boleh dapatkan resepi kat SINI kalu nak ^__^ senang sangat!
huwaaa..dh lamanye xmakan kuih nie..
ReplyDeletesedap
ReplyDeletesedapnyaa puteri ayu kan nama dia. ^^
ReplyDeleteSedapnya putri ayu, antara kuih-kuih yang menjadi kegemaran saya.
ReplyDeleteKakak kalau buat kuih ni mesti kelapanya akan jadi hijau tau Eija kenapa ye?
ReplyDeleteTengok org buat cantik putih aje - jeles:)
kakzakie... masukkan dlm acuan tu mampat kan dulu supaya ms letak adunan dia tak meleleh ke bwh :).. eija ltk garam sikit dan tepung ubi bg kelapa tu melekat hihi.. cuba lg ye kak
DeletePandainya Ija buat kuih ni. Kagum plak rase. Kuih tradisional ni perlukan bakat memasak kalau nak buat.
ReplyDeleteBukan calang calang chef ni kalau dah berani ambik tempahan....suka makan kuih ni, tp buat tak pernah
ReplyDelete