Saturday, June 6, 2015

Syafakallah Cintaku

Salam hujung minggu semua..

Alhamdulillah.. Minggu ni sabtu cuti selalu eija keje halfday.. Plan nak ke cherating join family day ofis FIL eija tp tercancel last minute sebab family day tu jumaat dan sabtu je dua hari satu malam.. Kalu nak g pun lepas habis keje la petang jumaat tu lps tu sabtu dah balik mcm penat kan badan jer... So cancel laa.. Jalan2 kat KL jela..

Tuptup... Jumaat malam en husb kata perutnya memulas tak boleh tdo tapi tak ceri-beri jz muntah2.. Kesiannya... Syafakallah sayang.


Pagi-pagi lagi dah start ulang alik ke toilet T_T..  Muntah dan ceri-beri sama naik.. Sehingga makanan tak boleh masuk langsung.. Kalu masuk sure keluar semula.. So, ambil keputusan ke klinik.. Okay doktor pun bagi hadiah ni :)


Weekend kat rumah jela ye.. Doakan cinta eija lekas sembuh ^_^ daa.. Happy holiday uollss


3 comments:

  1. Alahaiii manja tak sihat yer.. get well soonest k.

    ReplyDelete
  2. Alolo siannya ......dah semua tak dpt berjalan ek....
    Kakak okje baru baru ni pun kena ceri beri gak ....dia bercuti kat PD ngan anak dia sudahnya sehari semlm tak makan...

    ReplyDelete