Monday, January 4, 2016

Family Time

Salam Isnin...

Semalam punya cerita nak share kat sini hihi.. Tunaikan hajat si kakak nak  main kereta kontol (kereta kontrol) sebutan pelat loghat imanina.. :)






Kalau ke giant kota damansara ni, kakak iman memang tak lepaskan peluang untuk naik kereta mainan ni di kontrol si ayah. Happy ayah mama tengok kakak senyum gembira.

Selpie sat, sementara tunggu kakak iman main :-p
Kebetulan, ME memang nak ke sini mencari barangan kelengkapan kakak iman nak masuk sekolah esok.. Tambah mana mana yang terkurang.. Jangan contohi ME yg suka buat keje last minute hahaha

Sudah mencari barang, perut lapar harus lah di isi yer tak? Huhu.. Mr hubby ajak ke JM Beriani House.. ME kurang gemar beriani tp sebab feveret mr hubby so ME layankan je..

Beriani ayam goreng ME punya
Beriani Daging untuk Mr Hubby
Boleh tahan beriani.. Tak gemar tapi licin juga ME sapu... Hahahaaa kepada peminat beriani boleh la singgah JM Beriani House ^_^

Love,
Mama Eija

7 comments:

  1. Sonok haaa kakak dpt main kete kontol ye..hehe

    ReplyDelete
  2. samalah macam afia..sekarang ni pantang nmpk mainan boh duit n car ni..mesti nk naik..


    wow beriani..sedap

    ReplyDelete
  3. Wah....mesti kakak berangan mcm bawak keta betul kan hihi...
    Nasi Briyani pun faveret cik abg kita ME...samalah kita okje pun kurang suka tp kalau ada depan mata, licinlah jugak hihi

    ReplyDelete
  4. Kalau dah lapar..sedap jer...hehehe

    ReplyDelete
  5. imaninan, nak tumpang, pehh--liss..! he3..

    ReplyDelete
  6. me suke lagi nasi arab, tp tgk nasi beriani tu cam nasi arab laa... menyelerakan tgk...nyummm...

    ReplyDelete