Tuesday, February 24, 2015

Bila Selera Mat Saleh Datang

Assalamualaikum readers....

Lama nya blog iolls bercuti ye kan hihi.. harapnya sihat-sihat semua.. Cuti CNY baru ni balik kampung almaklum la nak cuti pun harapkan yang national cuti punya jela. iolss bukan cikgu nak ikut setiap cuti sekolah :)

Okeyy.. berbalik pada tajuk entri, alhamdulillah perut semakin memboyot hihi selera pun makin mengada-ngada kan nasib ada en hubby yang memahami. Preggy kali ni sangat berbeza berbanding preggy imanina dulu. Kali ni request kat en hubby ke pizza hut rasa nak makan pasta, alhamdulillah dapat pun ^_^ benda yang senang nak cari takpe hewww

Creamy mushroom chicken fettuccine untuk mak yong *_*

Tempura praw garlic rice
Weehuu... En hubby nie kat mana2 mesti dia cari nasi... perut mmg terima nasi jer hihi kalu dah dapat nasi xpe dah nak sulamkan dgn menu lain pun

menu untuk imanina cute.. :)


menu untuk imanina kids meal ada aiskrim, mini pizza dan soya + fries ... sudahnya aiskrim dulu dia ngap.. 


Sesekali kita layan selera mat saleh kannn... apa salahnya


22 comments:

  1. sekali sekala kan..untung kan preggy..ckp je mesti dpt..hehehe..

    erkk, lapau dh nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kang kene cop mngada pulakk.. tp mostly mmg tak sengaja kahkah.. hrp si suami paham bila si isteri prggy ngeee

      Delete
  2. teringin plak nak makan. Singgah sini #52

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la bwk mama izz dan 3ple izz.. hehe sesekali kan

      Delete
  3. Salam perkenalan dari abah careno... thanks sudi melawat blog abah...

    Sekali sekala tekak tu bagi rasa lain sikit apa salahnya kannn... hehehe...

    ReplyDelete
  4. bw sini..minat tudung murah..singgah blog cik nor..:)


    followers :54

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure singgah... mmg taste eija hahahah

      Delete
    2. sure singgah... mmg taste eija hahahah

      Delete
  5. sy ni mmg tekak mat saleh sikit.bukan sesekali lagi..setiap mggu pun mmg menu spageti,piza..tp buat sendiri la.mkn kt pizzahut pun dh tak feel skang ni sejak dh pandai buat piza sendiri.haha..

    amboi imanina punya set..habis ke tu dia makan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpnh hbis... xpe perut ayh ngn mama sntiasa ada space ekekeke... wah bestnya PK pndai buat... mslh nya eija ni xpndai buat...T_T...

      Delete
  6. Sayangnya bukan peminat Pasta. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eija pilih2 juga... tak sume telan hihi

      Delete
  7. alamak lapa la pulak malam-malam ni huhu

    ReplyDelete
  8. Sementara tgh pregnant ni ME baik reka reka apa yg teringin lagi hihi....Sementara orang tgh nak layan tu.... Cer reka reka mengidam nak gi oversea sure direalisasikan oleh cik abang tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... kak hainom tak mcm melampau ke kalu nak ke obersea tu... takut pulak mak ja nak ngidam mcm tu ekekeke

      Delete
  9. Asalam knl..tq ya sudi singgah ke blog lya, wahh selera mak mgndung ni..hhehe

    ReplyDelete
  10. Pizza Hut dah ada menu fettucine dan nasi yg ada prawn tu? Wah, betul2 lama dah tak dine in kat Pizza Hut. Biasanya delivery je. Delivery plak takde menu2 tu semua. Takleh hantar katanya.

    ReplyDelete