Thursday, February 5, 2015

Selamat Datang Baby Zara

baby zara 1st day.. pergi melawat baru ni tak ingat nak snap hihi [pelupa]

Alhamdulillah 10 Januari 2015, SIL selamat melahirkan anak ke3 nya baby girl beratnya 3.37kg.. diberi nama nurzara sofia binti mohd osman.. dah hampir sebulan umur baby zara baru nak update berita gembira ni. belum basi yee. hikhik.. cucu ke 16 buat mak ayah iolss :)

Cuti 4 hari baru ni sempat singgah melawat baby zara... selamat berpantang yer kakak iparku & untuk baby zara maksu doakan semoga membesar dgn sihat yea.. jadi anak yang solehah ^_^

12 comments:

  1. Tahniah tambah ahli dlm family. Raya tahun ini dah besar dah boleh pakai cantik-cantik. Mak saudara kena sedia duit raya lebih satu dah:)

    ReplyDelete
  2. Eija... seronok kan pegang baby... kulit mereka lembut dan halus sangat!

    ReplyDelete
  3. congrats eija..bertambah ahli keluarga..alhamdulillah...;)

    ReplyDelete
  4. seronok n tmbh meriah bila bertambah umat.sy pun baru dpt anak sedara juga.lebih kurang sebaya zara juga.namanya damia

    ReplyDelete
  5. Alolo tomeynya.....
    Oh mak su ghupenya......ok kira ni anak sedara yg ke 16 jugaklah yer..Tahniah yer ME

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah yer buat SIL ;)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Tahniah yer buat SIL ;)

    ReplyDelete
  8. asalamualaikum...terima kasih sudi singgah blog yan ..salam perkenalan ieja.. :-)) cumil baby zara..mudahan jadi anak yang solehah..amin..

    ReplyDelete