Tuesday, March 3, 2015

Menu Lunch Istimewa

Assalamualaikum readers... mesti dah kenyang semua kan :)

nasi ayam 
menu lunch iolss hari ni.. sedap sgt.. nak nak lagi nasi ayam ni orang yang belanja bertambah sedap la kan.. so sangat istimewa buat iolss ^_^… selalunya hari2 mesti lunch dgn en hubs tapi hari ni mcm mls nak keluar turun panjat tangga ofis.. dan kebetulan mereka2 ni keluar rehat awal (selalunya tiba je waktu lunch aku org first keluar.. hihi) boleh la kirim utk tapau .. bila di beri duit tak nak pula... hihu mentang2 gaji dah masuk kan..

rojak buah
nasi ayam disulamkan dgn rojak buah... masuk ke?? haha.. iolss telan je janji sedap hehe...

alhamdulillah rezeki nama nya nie.. mudah2an orang yg belanja ni pun dimurahkan rezeki hendaknya.. happy lunch uolss :)

6 comments:

  1. nasi ayam free tu mmg lah lazat dan mengenyangkan . teringat rojak buah yg kena belasah anak buah ... sedekah je la .

    ReplyDelete
  2. Sedapnya nasi ayam. Feveret saya gak ni. Heheh. Semuanya pun feveret saya.

    ReplyDelete
  3. rojak buah tu sgt menggiurkan... ngn kuah yg banyak... sesuai je dua2 tuh kalu bg akak heheh

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki org belanja

    ReplyDelete