Thursday, May 14, 2015

Teringin Harumanis Pulak

Assalamualaikum to all bloggers...

Sekarang memang musim harumanis kan... Kalau kat newsfeed facebook scroll2 memang jumpa harumanis.. Mengancam sungguh... Tapi mak yong tak tergugat punn hihi.. Eija suka juga mangga tp tak pernah try lagi harumanis sb harumanis tak semua tempat ada jual... Kalau ada pun mungkin tak sama mcm yg kat nun di perlis sana..

Nak jadi kan cerita husband eija pulak yg teringin nak makan... Kehkehkeh mengalahkan orang preggy kauu huhuu.. Parents husband eija asal perlis tapi depa adik beradik membesar kat pahang so jadi pahang celup2 perlis gituu.. Tapi sepupu sepapat still ramai tinggal kat belah2 perlis sana.. Boleh la minta tolong sedara mara belikan dan pos..

Taraaaa.... Da sampai..

Harumanis ohhh harumanis...
Eija sempat annouce kat ofismate kot2 ada yg nak join oder tu yang jadi 5kg hihi... jimat sikit kos kalau ramai2 oder hikhikhiksss...... ingat kalau dah sampai terus boleh makan tp sebaliknya.. kena peram dulu untuk beberapa hari dalam kotak ni....

ok bila dah tiba untuk makan... eija belanja gambar satu yerrr

so sweettt
Memang lain dari yang lain rasanya.... sedapnya subhanallah :)... patutla mahal... patut la ramai yang tertunggu-tunggu uollsss... Perhatian,, Perhatian,,, mangga Harumanis ni ada setahun sekali ja.... & ingat pada bulan ni sahaja April, Mei dan Jun.... sape belum pernah try jum oder hihi... promote gitewww kehkehkehhhh....







14 comments:

  1. Replies
    1. cepat try... czen ckp kalu dah hujung2 nnt da tak sedap... skrg pertengahan elok cuba :)

      Delete
  2. Replies
    1. sedap sgt kak anum.. mahal xpe kalu benda sedap.. nak nak lagi benda makan kannn :)

      Delete
  3. nasib baik la kat umah dh ade..ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiii mummy qisya..... ohh beli jugak ekkk... eija 1st time makan... mmg berbeza :)

      Delete
  4. Aduh sedapnya Eija.. akak dah lama teringin nak makan harum manis ni.. kat mana nak oder ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Hayati.. eija oder kat kawan czen dia mmg dealer harumanis... boleh contact dia direct
      013-421 5081 wssap .. Linda
      012-541 5925 call.. Linda

      Delete
  5. Singgah pagi jumaat :)
    eh..nie second entry yg nieyl baca cter psl harumanis nie... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap nieyl... jom try :) 1st time try

      Delete
  6. dah sampai ke?? saya pon teringin nak makan..rasa nak nangis

    ReplyDelete
  7. pernah order..seklai mkn..alahai!!! x puas hati..maybe x fesh hhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorhh yeke JM... bpe sekilo beli? dah la mahai kalu tak puas hati rugi la.... eija punya ni ada juga busuk dan dealer tu ganti... dia minta snapkan gambar hihi... naseb bertanggungjawab :)...

      Delete