Wednesday, February 19, 2014

Vitamin Untuk Lelaki Gagah Perkasa

Jika anda mencari vitamin khas untuk lelaki, set ini adalah asas kepada kesihatan. Ramai yang menggelarkannya vitamin cinta. Saya gelarkannya set ICS (Isteri Cinta Suami). Kenapa? Sebab biasanya isteri yang ada kesedaran tentang kesihatan tentang kesihatan, jadi isteri yang suka beli vitamin untuk menjaga kesihatan suaminya. 

Vitamin E

Menjadikan lelaki tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
.Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki tisu
Mengekalkan sistem imun di paru-paru dan memelihara kesihatan paru-paru.Ia membantu pembekuan darah yang normal dan membantu penyembuhan luka, mengurangkan parut, mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak, meningkatkan prestasi atlet, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan.
Mengekalkan kesihatan saraf dan otot serta menguatkan dinding kapilari.
Menggalakkan kulit dan rambut yang sihat,
Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
Merendahkan kadar kolesterol. Membantu mencegah kanser.
Meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.Vitamin E juga dikenali sebagai‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri.

Ostematrix

Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf
Membantu menetapkan ritma jantung
Menyelesaikan masalah insomnia,
Membantu dalam pembekuan darah
Mengurangkan kadar kolestrol dalam darah
Kesihatan tulang dan gigi
Membantu seseorang untuk lebih mudah bangun pagi dalam keadaan yang cergasLelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “keinginan sexual" dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

 Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekananNitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Sempena bulan Februari yang dikenali sebagai bulan cinta, apa kata belikan set ini untuk suami anda. Semoga cinta kalian akan terus mekar.Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi saya di:
Puan Eija
♥ sms/whatsApp: 019-9086965
♥ Emel : mizeija91@gmail.com atau wajajjc2734@yahoo.com
♥ Fb:  https://www.facebook.com/Szishoppe sila klik LIKE utk info terkini


No comments:

Post a Comment