Wednesday, November 19, 2014

WW #2 : POCO POPCORN

Assalamualaikum & Selamat pagi....

Cerita tentang popcorn kali ni.. mama tak berapa gemar popcorn tapi lepas try popcorn gsc. sedap jugak kan.. kalu pergi panggung dulu-dulu (nampak sangat dah tak jenguk sejak ada anak sorang hahaha) mesti beli popcorn caramel kat situ ... haa yang mcm dalam gambar nie

#gambar encik google
tak minat yang lain dah.. duk beli yang ni je hihi.. even tak pergi panggung kadang-kadang singgah beli popcorn je.. tengok dah mula jatuh cinta dengan popcorn, one of my fav snek :) Ingatkan ni yang paling sedap rupanya ada lagi yang sedap hahaha...

taraa,,, ---->
classic caramel popcorn
junior ofismate mama yang kenalkan.. memang sedap, bentuknya pun comel2 dan ada flavors2 pulak boleh pilih yang mana kita suka. bagi yang suka makan popcorn boleh try poco popcorn.. mama beli kat the curve, kota damansara kat tempat lain tak sure.

dah makan baru teringat nak snap hihi

si comel ni pun suka.. 
Love,
Mama eija


11 comments:

  1. Replies
    1. sis hanum pun suka jugak.. boleh geng ;)

      Delete
  2. Mama, kalau suka cuba pulak garret popcorn.. Kat KLCC ada jual. Kami at johor ni kalau g KL baru dapat. Takpun kena masuk singapore. tapi x kuasa nak nyebrang semata sbb popcorn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke... ha boleh2... thanks info nnt boleh cuba klcc cnsder dkt jugak la mama kat subang bestari :) sebelum g kena google dulu hihi

      Delete
  3. Pop corn dgn panggung wayang memang sinonim
    Tapi sekarang dah banyak org buat sendiri kan
    Kakak pernah jumpa lagi Poco ni... nampak menarik pulak.

    ReplyDelete
  4. lieya pun suke popcorn gsc...just nice jek kan manisnyer...ari tu makan popcorn garret mak oiiiiiii manis leting......kedaung rase gula kat tekak hahaahahaha....

    eija try le popcorn daily fresh gak...sedap dan murah ajek....

    ReplyDelete
  5. Popcorn gsc & tgv mane best?
    Hehe..saya pun sepanjang 7 tahun kawen pernah 2x je jenguk panggung wayang.

    ReplyDelete
  6. Asalam sport cek sini..lama dah follow ya..

    ReplyDelete