Sunday, April 5, 2015

Penyatuan Cinta Izmal & Sara

Assalamualaikum & selamat berhujung minggu bloggers...

Hari minggu eija sekeluarga di pahang :) dapat jemputan ke majlis perkahwinan classmate f6 dulu.. even skejap jea bersama waktu f6 dulu sebab sara pilih ke ipts untuk stdy dalam bidang nursing tapi persahabatan terus terjalin, selalu juga jumpa sebab time tu BF dia (pengantin lelaki) kawan kepada husband eija hihi... satu kampung pulak tu.. so mmg rapat la.. alhamdulillah.. mereka dah selamat diijab kabulkan .. kalu dah jodoh tak kemana kannn... selamat pengantin baru izmal & sara semoga kekal hingga ke syurga..


eija tak sempat attend diaorang punya nikah sebab masa tak mengizinkan.. semalam (sabtu) kenduri rumah pengantin perempuan pun tak dapat attend sebab husband eija keje hihi... lepas keje terus pecut ke pahang.. okayy belanja gambar sikit

izmal, sara, eija, imanina :)
mana eija?? hihi bese la jd jurufoto mmg selalu gambar xde.. hihi


terima kasih kedua mempelai kerana mnjemput eija sekeluarga ke majlis uols... Selamat pengantin baru izmal & sara dari kami semua ^_^……………

11 comments:

  1. selamat pengantin baru buat kawan eija..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq falsya on behalf my frenzz kehkehkeh :p

      Delete
    2. tq falsya on behalf my frenzz kehkehkeh :p

      Delete
  2. untunglah kawan awak suaminya pulak kawan kepada suami eija..mmg makin dapat la jadinya..lawa pengantin..pengantin laki pun hensem walaupun hitam manislah,hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi... itu lah kannn kalu tak datang ser salah pula :)

      Delete
    2. hihi... itu lah kannn kalu tak datang ser salah pula :)

      Delete
  3. Replies
    1. watak utama majlis mesti kena sweet :)

      Delete
    2. watak utama majlis mesti kena sweet :)

      Delete
  4. Seronok bila dapat attend wedding kengkawan sekolahkan.... Rasa bangga pulak sebab kita dah ada anak hihi.... Tahniah untuk kawan ME ye

    ReplyDelete
  5. cantik kombinasi kaler pengantin tu. huhuhu

    ReplyDelete