Wednesday, April 8, 2015

WW #7 : Island Steamboat

Assalamualaikum readers... :)




Hari ahad malam balik dari pahang terus je singgah sini.. hubby mengidam kaedahnya hihi .. makan kenyang-kenyang sampai rumah tak payah masak.. nampak tak advantage kat situ kahkahkah..

imanina suka sgt tgk flight rendah nak landing
orang sekitar subang boleh singgah... harga pun berpatutan... sehingga jumpa lagii daaa ^_^



16 comments:

  1. Replies
    1. best jugak layan org ngidam kekekek

      Delete
  2. Imanina ni org ajak posing dia tetap tengok flight juga ye:)
    Makan pun dah buat tak kisah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kek nya penakut jugak.. kuat kan bunyi nya.. teruja pun ye juga... kecik2 da kenal flight yela duk dkt ngn airport la kata kan... mama nya dulu tgk flight kecik je nun jauh di awan hihi

      Delete
  3. Replies
    1. kat kg melayu subang... falsya duk area subang juga ke??

      Delete
  4. Confirmed, Okje mmg tak pernah sampai sini....nampak menarik tempatnya .
    Sorang berapa henggit ME?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ME pun baru kali ke 3 ke restoran jenis steamboat ni.. sesekali melayan.. 1st pegi opis belanja, 2nd reunion 3rd bwk org ngidam kehkeh... rm 24.90 seorg jarang2 ok la yekk.. kalu selalu botak juga.. hahaa

      Delete
  5. Best kan sesekali dapat makan macamni :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. best juga sesekali tukar selera tekak ni... ;)

      Delete
  6. ohh steamboat sedapnya! imanina comel.hehe

    ReplyDelete
  7. Salam Singgah...
    hye kak..nieyl singgah sini membalas kunjungan...Thanks yea..follow blog nie..klu free² nnt datang la selalu yea...hihihi :)

    ReplyDelete
  8. pernah dua kali pergi subang tu..memang boleh dengar flight dengan jelas sekali..

    ReplyDelete
  9. Datang dari blog Nani..
    singgah sini klik2 nuff... lalalalalaa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lalalaaa... tq... jemput follow sekali yer kehkeh

      Delete
  10. Dari awal tahun dok teringin nak makan steam bot tapi tak pergi2 lagi. huwaaaaa

    ReplyDelete