Thursday, May 15, 2014

KHASIAT OSTEMATRIX SHAKLEE YANG PERLU ANDA TAHU

Mereka yang mengalami masalah berkaitan sendi, sakit-sakit lutut, ada masalah dengan kuku yang nampak tidak cantik ataupun gigi sering sakit, saya cadangkan anda untuk cuba Ostematrix Shaklee. Kandungan Kalsium Magnesium yang terdapat di dalamnya dapat membantu menguatkan tulang, sendi dan gigi.

Tahukah anda, 1 biji ostematrix Shaklee bersamaan dengan 1 gelas susu berkalsium tinggi yang mana ia juga sama manfaatnya jika anda memakan 80 biji buah badam?

4 Kebaikan Paling Utama Ostematrix Shaklee:

1. Menguatkan Tulang bagi mereka yang kurang minum susu, keperluan kalsium untuk tulang anda sebenarnya tidak mencukupi. Oleh itu, sekiranya anda tidak mahu tulang reput sebelum usianya, amalkan meminum susu kalsium tinggi ataupun telan sahaja 4 biji Ostematrix Shaklee setiap hari.

2. Mengurangkan Kebas tangan, dan kaki. Biasanya kaki. Akibat terlalu lama duduk atau bersila, jika anda selalu sangat rasa kebas, itu tandanya anda memang perlu makan Ostematrix Shaklee ini. Cuba dahulu dalam masa seminggu makan tanpa gagal, anda pasti akan dapat rasa perbezaannya.

3. Meringankan Stress bagi mereka yang susah tidur kerana menghadapi tekanan di tempat kerja, tekanan perasaan dan bermacam-macam tekanan yang ada di dalam hidup ini, Ostematrix dapat membantun mengurangkan stress dengan cara mengimbangi tekanan darah dan denyutan jantung. Sebab itulah ramai pengguna Ostematrix Shaklee mengakui dengan mengambil Ostematrix sebelum tidur, mereka dapat tidur dengan nyenyak dan bangun pagi dengan rasa yang sangat segar dan bertenaga.

4. Ostematrix Shaklee dihasilkan dengan 100% bahan semulajadi dan halal serta telahpun menjalani ujian klinikal secara berterusan agar kebaikannya dapat memberikan kesan yang baik terhadap ibu mengandung, ibu menyusu, warga emas, perokok (kerana rokok menghalang penyerapan kalsium yang terdapat dari diet makanan harian) dan mereka yang mencari alternatif tambahan kalsium, magnesium dan fosforus kerana tidak boleh minum susu.

Makan 4 biji sehari sebelum tidur untuk mendapatkan kesan yang optimum 


Cara mendapatkan Sangat mudah, anda hanya perlu menghubungi saya melalui channel seperti sms, whatsapp, facebook chat, atau terus menghubungi saya di talian di bawah. Insha Allah saya akan cuba menjawab segala kemusykilan yang terdapat di fikiran anda.

 Cara Order, Sila hubungi :

Personal FB : EIJA ISMAIL
SHAKLEE ID : 910618
PAGE FB : SZI SHOPPE
EMAIL : mizeija91@gmail.com
HOTLINE : 0199086965 eija (prefer sms & Wssap)
COD AREA : Subang Jaya, Shah Alam & Lembah Klang
Penghantaran Seluruh Malaysia (Poslaju & Gdex Express)

No comments:

Post a Comment