Friday, April 14, 2017

ESP Shaklee : Sumber Protein Pilihan Saya Sekeluarga

Kalau dulu kat rumah ME sorang ja yang suka ESP Shaklee ni. Satu canister 850g boleh bertahan satu bulan setengah hingga dua bulan. Tapi sekarang, satu canister untuk satu bulan kadang2 tak sampai pun sebulan huhu.. sebab ME, husband dan anak-anak pun suka ESP Shaklee ni.


Husband ME tak suka makan awal pagi, jadi sebelum dia keluar memang akan bancuh ESP Shaklee untuk dia sempat la dia rasa kenyang hingga jumpa makan tengahari.. Husband kata kalau minum ESP Shaklee ni kenyang lama dan buat dia memang taknak makan. Kalau dia rasa nak makan pagi dalam pukul 10 macam tu memang dia taknak minum ESP, sebab nanti dah tak lalu nak makan perut dah rasa kenyang. See! sape2 yang nak kurus boleh try ESP Shaklee ni..boleh bantu skip nasi lemak pagi2 tuh hahaha..

Ibu menyusu macam ME ni manjang je lapar nya. Kalau dah pekena nasi lemak dalam pukul 8 tu, pukul 10 lepas mengepam susu mesti lapar. Haruslah ber ESP ;)

Korang tau tak ESP Shaklee ni sangat berbeza dari air soya kat luar sana. Apa yang membekalkan nya ialah ESP Shaklee ni dari soya non-GMO dengan erti kata lain kacang soya yang tidak diubah genetiknya. selamat digunakan :)

ESP Shaklee ada kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif dan hanya memilih soya yang berkualiti tinggi sahaja.
ESP Shaklee juga mengandungi 9 jenis asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh.
ESP shaklee diproses dengan air bersih dan diproses pada suhu rendah agar khasiat protein itu sendiri tidak rosak.
satu hidangan ESP shaklee ni bersamaan dengan2x ganda daging, 4x ganda telur dan 12x ganda susu rendah lemak.yang paling best ESP shaklee ni takde kolestrol takde asid urik dan sangat mudah diserap oleh badan. pesakit kencing manis pun boleh ambik sebab ESP ni sebab kandungan indeks glisemik (GI) yang rendah iaitu 39.
berminat nak dapatkan rakaian produk shaklee, boleh hubungi ME ye..

mama eija 0199086965
pengedar shaklee anda


No comments:

Post a Comment